Реклама

Під час профілактичного рейду в Ірпені поліція й тероборона виявили 39 правопорушень (фото)

Photoeditorsdk Export (1)

Поліція, добровольче формування Ірпінської громади та військова комендатура провели в Ірпені спільні профілактичні заходи, під час яких було виявлено 37 адміністративних і 2 кримінальні правопорушення. Про це повідомило Бучанське районне управління поліції.

Правоохоронці перевірили понад 300 осіб і 200 автомобілів. У двох місцевих жителів – 49-річного перехожого і 44-річного водія мотоцикла – знайшли пакети з канабісом. До того ж, мотоцикліст був у нетверезому стані. За фактами перевезення та зберігання заборонених засобів поліцейські розпочали досудові розслідування (ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України).

Загалом учасники відпрацювання виявили 6 нетверезих водіїв, а також зафіксували випадки порушень правил дорожнього руху й керування автомобілями без документів. Крім того, були задокументовані факти насильства в сім`ї та невиконання батьками обов‘язків щодо виховання дітей.

Нагадаємо, в ході аналогічних профілактичних заходів, проведених місць тому в Ірпені правоохоронцями, добровольчим формуванням територіальної громади та військовою комендатурою, було виявлено 37 адміністративних правопорушень.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама