Реклама

Під час війни компанія «Ecosoft» продовжує надавати серйозну підтримку Ірпінській громаді, – Олександр Маркушин

Під час війни компанія «Ecosoft» продовжує надавати серйозну підтримку Ірпінській громаді, – Олександр Маркушин

Під час війни компанія «Ecosoft» продовжує надавати суттєву підтримку Ірпінській громаді, незважаючи на те, що її виробничі потужності постраждали від обстрілів. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Маркушин.

«Компанія «Ecosoft» – це та компанія, яка активно вела соціально відповідальний бізнес в Ірпені до війни і продовжує робити це зараз. Навіть тоді, коли саме виробництво компанії у нашому місті постраждало внаслідок ворожих обстрілів, ми отримали від «Ecosoft» серйозну фінансову підтримку. Також представники компанії організували доставку гуманітарної допомоги та генераторів для нашої громади. І що найголовніше – разом із Асоціацією водоканалів України забезпечили Ірпінь сучасною модульною системою фільтрації води чеської компанії «Hutira CCW», яка з початку квітня допомагає очищувати воду для ірпінців», – розповів мер.

«Від імені нашої громади, депутатського корпусу Ірпінської міськради та Інвестиційної ради Ірпеня велика вдячність компанії «Ecosoft» і її виконавчому директору та співвласнику Андрію Мітченку!» – наголосив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 14 квітня компанія «Ecosoft» і благодійний фонд «Омріяна країна» передали комунальному підприємству «Ірпіньводоканал» генераторні станції на 7 і 13кВт.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!