Під час війни компанія «Ecosoft» продовжує надавати серйозну підтримку Ірпінській громаді, – Олександр Маркушин

Photoeditorsdk Export

Під час війни компанія «Ecosoft» продовжує надавати суттєву підтримку Ірпінській громаді, незважаючи на те, що її виробничі потужності постраждали від обстрілів. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Маркушин.

«Компанія «Ecosoft» – це та компанія, яка активно вела соціально відповідальний бізнес в Ірпені до війни і продовжує робити це зараз. Навіть тоді, коли саме виробництво компанії у нашому місті постраждало внаслідок ворожих обстрілів, ми отримали від «Ecosoft» серйозну фінансову підтримку. Також представники компанії організували доставку гуманітарної допомоги та генераторів для нашої громади. І що найголовніше – разом із Асоціацією водоканалів України забезпечили Ірпінь сучасною модульною системою фільтрації води чеської компанії «Hutira CCW», яка з початку квітня допомагає очищувати воду для ірпінців», – розповів мер.

«Від імені нашої громади, депутатського корпусу Ірпінської міськради та Інвестиційної ради Ірпеня велика вдячність компанії «Ecosoft» і її виконавчому директору та співвласнику Андрію Мітченку!» – наголосив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 14 квітня компанія «Ecosoft» і благодійний фонд «Омріяна країна» передали комунальному підприємству «Ірпіньводоканал» генераторні станції на 7 і 13кВт.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300