Під Житомиром затримали мародерів, які пограбували будинок і викрали автівку в Ірпені (відео)

Без імені (1)

29 березня на блокпосту під Житомиром поліцейські затримали мародерів, які обікрали помешкання в Ірпені та пересувалися викраденим автомобілем. Про це повідомило Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 16-ї години на блокпосту на в’їзді до обласного центру поліцейські перевірили автомобіль BMW, яким з боку столиці рухались троє чоловіків. Як згодом з’ясувалося, вони жителі Львівщини, віком від 27 до 31 року. Усі вони назвались добровольцями одного з українських батальйонів. Однак документально водій і двоє його пасажирів не змогли підтвердити свою належність до добробату, як і не надали реєстраційні документи на транспортний засіб. Окрім того, під час огляду автівки і чоловіків поліцейські виявили ювелірні прикраси, гроші й інші цінні речі, а також дві гранати. Пояснити походження знайденого подорожні не змогли. Усіх трьох було доставлено до відділку поліції. Як було з’ясовано, автомобіль належить жительці м. Ірпеня. За наявними відомостями, жінка нині перебуває за межами України. Цінності та грошові заощадження теж, як виявилось, викрадені з її оселі», – зазначають правоохоронці.

Слідчі оголосили затриманим про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). До суду подано клопотання про взяття зловмисників під варту. У ході подальшого досудового розслідування збираються документальні свідчення для кваліфікації злочинних дій чоловіків за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300