Піднята по тривозі ірпінська поліція повернула додому 8-річного втікача

Photoeditorsdk Export 2019 11 29t131802.214

В Ірпені на Київщині поліцейські розшукали 8-річного хлопчика, який увечері пішов із дому. Про це сьогодні, 29 листопада, повідомила пресслужба поліції Київської області.

«Маленький школяр забув рюкзак у школі. А коли вдома батьки почали його повчати, він просто пішов з квартири. Дорослим видалося, що хлопчик пішов до школи, щоб забрати наплічник. Майже півтори години чекали батьки на його повернення. Потім мати звернулась до поліції», – розповідає пресслужба.

Інформація про зникнення дитини надійшла до місцевого поліцейського відділку вчора о 19.15. «Вкрай переполохана мати надала прикмети 8-річного хлопчика, описала одяг. За сигналом тривоги на пошуки школяра був піднятий особовий склад місцевої поліції, кінологи, орієнтовані піші та мобільні наряди поліції», – зазначається в повідомленні.

Пошуки тривали годину. Живого й неушкодженого втікача розшукали на одній із вулиць Ірпеня працівники ювенальної превенції.

«Поліцейські повернули вдячним батькам хлопчика і провели з ним бесіду. Школяр, у свою чергу, пообіцяв дорослим більше не робити таких витівок», – повідомили правоохоронці. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300