Реклама

Підприємці Приірпіння можуть отримати до 150 тисяч доларів гранту

Dbf2cb821fca6f7216288246207eda4d W960

Малі та середні переробні підприємства Приірпіння можуть отримати грант від 75 до 150 тисяч доларів. Таку підтримку надає Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах своєї програми «Конкурентоспроможна економіка України». Про це повідомили в Ірпінській міськраді.

Усього планується надати 25 грантів, обиратимуть учасників серед переробних підприємств України.

Надані гранти підтримуватимуть малі та середні підприємства у виробництві інноваційних продуктів, модернізації виробництва, сприятимуть скороченню ручної людської праці у поєднанні зі створенням більш висококваліфікованих робочих місць та підвищенню ефективності використання інших ресурсів, імпортозаміщенню на українському ринку та/або експорту української продукції для заповнення ніш, які раніше займала російська та білоруська продукція, локалізації виробництва товарів, потрібних для відбудови.

За умовами конкурсу, не можуть взяти участь у боротьбі за грант виробництва медичної сфери, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, коксу та продуктів переробки нафти, хімічних речовин і хімічної продукції, фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, поліграфічної діяльності, ремонту та монтажу машин і устаткування, а також підприємства, що виробляють будь-яку продукцію, яка може розглядатися як зброя, боєприпаси чи продукція подвійного призначення.

Заповнити анкету для участі можна ТУТ. Заявки приймаються поетапно з дедлайнами до 15 серпня; 15 жовтня; 15 грудня.

Детальніше прочитати про грантову програму від USAID можна ТУТ.

У Київській області почали створювати каталог крафтових виробників регіону. Усім крафтовикам Київщини пропонують надати свої дані для каталогу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама