«Планета Пластик», ТОВ «Відважних» і міськрада разом розвиватимуть велоспорт в Ірпінській громаді (відео)

Компанія «Планета Пластик» долучається до співпраці з Ірпінською міською радою і товариством «Відважних» у розвитку спортивної інфраструктури в Ірпінській громаді. Відповідний меморандум підписали сьогодні міський голова Олександр Маркушин, директор товариства «Відважних» Володимир Співак і директор компанії «Планета Пластик» Костянтин Ващенко.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Сьогодні ми підписали меморандум із «Планетою Пластик». Вони дуже потужно нам допомагають у розвитку велоруху в нашій територіальній громаді, за це їм дуже-дуже дякуємо. І хочу сказати, що вони не тільки меценати спортивних змагань, вони ще й крупний платник податків. За це теж дуже їм дякуємо і дуже їх цінуємо».

Костянтин Ващенко, директор ТОВ «Планета Пластик»:
«Наша компанія весь час є активним учасником життя міста, розвитку міста. Так було і так буде продовжуватися. Цей напрямок, який пов’язаний з велоспортом, теж цікавий, це для нас близьке. Тому, друзі-підприємці-бізнесмени, підтримуйте місто в розвитку і не будьте байдужими».

Нагадаємо, раніше такий меморандум підписала і компанія «Екософт». «Екософт» і «Планета Пластик» не перший рік активно підтримують розвиток велоспорту в регіоні. Завдяки потужній підтримці місцевого бізнесу Ірпінь уже почали називати «велосипедною столицею Київщини». Тут регулярно відбуваються велоперегони для дорослих і дітей регіонального, всеукраїнського і міжнародного масштабів. Найближча подія – дитячі велоперегони 12 вересня на Ірпінській набережній.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300