Реклама

Податковий університет переходить на дистанційне навчання

Податковий університет переходить на дистанційне навчання

Державний податковий університет із понеділка переходить на дистанційну форму навчання. Про це повідомляється на сайті вишу.

«Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 25.01.2022 р., у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Україні, спричиненої стрімким поширенням респіраторної хвороби COVID-19, з метою зменшення соціальних контактів та стримання розповсюдження коронавірусної хвороби МОН рекомендовано запровадити дистанційне навчання в університетах від 27 січня до 25 лютого 2022 року. Варто зазначити, що динаміка захворюваності в університеті має стійку тенденцію до зростання, що обумовлює необхідність переходу на дистанційне навчання. Керівництвом університету прийнято рішення перевести освітній процес на дистанційну форму навчання від 31 січня до 25 лютого», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій із 27 січня на дистанційне навчання перейшли 5–11-ті класи загальноосвітніх закладів Ірпінської громади. У випадку збереження динаміки розповсюдження хвороби з понеділка на «дистанційку» переведуть і молодших школярів. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!