Податковий університет переходить на дистанційне навчання

Dscf9873

Державний податковий університет із понеділка переходить на дистанційну форму навчання. Про це повідомляється на сайті вишу.

«Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 25.01.2022 р., у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Україні, спричиненої стрімким поширенням респіраторної хвороби COVID-19, з метою зменшення соціальних контактів та стримання розповсюдження коронавірусної хвороби МОН рекомендовано запровадити дистанційне навчання в університетах від 27 січня до 25 лютого 2022 року. Варто зазначити, що динаміка захворюваності в університеті має стійку тенденцію до зростання, що обумовлює необхідність переходу на дистанційне навчання. Керівництвом університету прийнято рішення перевести освітній процес на дистанційну форму навчання від 31 січня до 25 лютого», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій із 27 січня на дистанційне навчання перейшли 5–11-ті класи загальноосвітніх закладів Ірпінської громади. У випадку збереження динаміки розповсюдження хвороби з понеділка на «дистанційку» переведуть і молодших школярів. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300