Поліцейські офіцери громад, які відзначилися під час бойових дій у Приірпінні, отримали позачергові звання

Photoeditorsdk Export

На Київщині відзначили поліцейських офіцерів громад, які рятували та захищали жителів регіону під час вторгнення військ російської федерації. Зокрема, позачергові звання отримали чотири правоохоронці з Ірпінської та Бучанської громад. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Київській області.

«Під час активних бойових дій на Київщині поліцейські офіцери Бучанської громади Богдан Зубчук, Ігор Силаков та Максим Кожушко, ризикуючи життям, доправляли поранених до лікарні. Вивозили людей із окупації та забезпечили супровід 18 гуманітарних конвоїв до населених пунктів громади з продуктами харчування та засобами першої необхідності для мешканців та наших військових. Поліцейський офіцер Ірпінської громади Дмитро Апончук під час бойових дій допомагав забезпечувати громадян продуктами та ліками. Спільно з місцевою владою під ворожими обстрілами проводив евакуацію людей з мікрорайону Романівка», – йдеться в повідомленні.

Поліцейський офіцер Ірпінської громади Дмитро Апончук

Також керівництво відзначило офіцера Білогородської громади Дмитра Литовченка, який допомагав евакуйовувати людей із Ірпеня, Бучі, Ворзеля та Гостомеля.

«Пишаюсь кожним поліцейським офіцером громади, який під час боїв на Київщині допомагав місцевим жителям, проводив евакуацію, підтримував та захищав громадян», – наголосив, вручаючи правоохоронцям нові погони, начальник поліції області Андрій Нєбитов.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300