Поліція, «Муніципальна варта» й громадські формування провели спільні патрулювання в Приірпінні

87156059 1051468261889063 8715806318075576320 O

Співробітники Ірпінського відділу поліції, працівники «Муніципальної варти» і члени громадських формувань Київщини з охорони правопорядку провели спільні патрулювання в Ірпені, Ворзелі, Гостомелі й Коцюбинському. Про це повідомила ірпінська «Муніципальна варта» на своїй сторінці в соцмережі.

«Зведені наряди патрулювали вулиці, місця з найбільшою концентрацією правопорушень та місця можливого вживання наркотиків, перевіряли пункти прийому металобрухту, реагували на розпиття алкогольних напоїв та куріння в громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами, складали постанови та протоколи про адміністративні правопорушення. У виявлених підозрілих осіб правоохоронці здійснювали перевірку документів та за потреби проводили поверхневий огляд. Також спільні патрулі проводили перевірку власників зброї та осіб, які перебувають під домашнім арештом або адміністративним наглядом», – розповідається в повідомленні.

При цьому «окремим елементом стала перевірка виконання рішення сесії Ірпінської міської ради про затвердження режиму продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у закладах роздрібної торгівлі в м. Ірпінь, а саме контроль за обмеженням продажу алкоголю з 23.00 до 08.00».

Зазначається, що цей був перший у 2020-му році етап спільних заходів із охорони й забезпечення громадського порядку. У ньому, зокрема, взяли участь громадські формування «Сектор безпеки», «Варта Обухова», «Боярський міський патруль», «Українська міська варта», «Спецзагін «Дельта» (м. Вишневе), які входять до спілки «Громадська безпека +380». За словами голови цієї організації Володимира Бардецького, «така взаємодія дуже важлива, оскільки це – обмін досвідом і вивчення кращих практик».

Нагадаємо, протягом 2019 року ірпінська «Муніципальна варта» провела 141 спільне патрулювання зі співробітниками поліції.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300