Поліція розшукує свідків розстрілу окупантами цивільної автоколони в Ірпені

Photoeditorsdk Export (1)

Поліція розшукує людей, що володіють інформацією про розстріл цивільної автоколони, який вчинили окупанти в ірпінському мікрорайоні Стоянка 6 березня. Про це повідомляє телеграм-канал «Воєнні злочини в м. Ірпінь».

«Звертаємось з проханням відгукнутись всім свідкам та очевидцям розстрілу колони автомобілів військовими рф, який відбувся 06.03.2022 р. о 08 год. 00 хв. за адресою: м. Ірпінь,  вул. Кошового, біля будинку №13, в результаті якого загинули цивільні особи, в тому числі малолітня дитина», – зазначається в повідомленні.

Свідків трагедії та всіх, хто має про неї якість відомості, правоохоронці просять відгукнутися в коментарях до повідомлення або зателефонувати на номер +380680461655.

Нагадаємо, телеграм-канал «Воєнні злочини в м. Ірпінь» був створений співробітниками Національної поліції України. З його допомогою слідчі збирають відео, яке люди знімали в Ірпені в період бойових дій. Також поліція публікує інструкції, як поводитися тим людям, які є свідками та потерпілими від злочинів загарбників. Крім того, публікуються фотографії російських військових, які перебували в Ірпені й можуть бути причетними до скоєння злочинів. Наразі на телеграм-каналі розміщені фото близько 800 осіб, і ця база даних постійно поповнюється.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300