Поліція розслідує кримінальне провадження у зв’язку з пошкодженням скульптури в Ірпені

Photoeditorsdk Export 2022 01 17t100524.267

За фактом пошкодження скульптури українки при в’їзді в Ірпінь з боку мікрорайону Романівка правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Про це повідомило Бучанське районне управління поліції.

Санкція статті передбачає штраф від 1 до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліція просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти в розслідуванні, телефонувати за номером (04597) 613-35 або на спецлінію 102.

Нагадаємо, 15 січня стало відомо про те, що невідомі вандали обезголовили скульптуру. Гіпсова голова статуї, яка має мідне покриття, була спиляна. Працівники «Муніципальної варти» обстежили прилеглу ділянку лісу в радіусі одного кілометра та об’їхали найближчі пункти прийому металобрухту, проте знайти голову не вдалося.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300