Поліція затримала чоловіка, який вчинив розбійний напад на магазин

Photoeditorsdk Export 2019 11 06t175528.243

Поліцейські по гарячих слідах затримали чоловіка, який учора вчинив розбійний напад на магазин у Бучі. Про це в коментарі ITV повідомила співробітниця Ірпінського відділу поліції Наталія Кіркіна.

Інформація про напад надійшла на телефонну лінію 102 близько 17.50. Подія сталася на вул. Вокзальній, у магазині, де продається алкоголь і тютюнові вироби. Погрожуючи ножем, нападник забрав із каси 4 тис. гривень.

Скориставшись записами камер відеоспостереження, правоохоронці протягом 14 годин встановили особу зловмисника та затримали його в порядку, передбаченому ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Виявилося, що нападник – 44-річний житель Бучі.

Затриманий розповів поліцейським, що зважився на злочин, бо не мав чим платити за житло. Проте на здобуті злочинним способом гроші він одразу придбав в іншому магазині горілку.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.  

Знаряддя злочину
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300