Реклама

Поліція затримала чоловіка, який вчинив розбійний напад на магазин

Поліція затримала чоловіка, який вчинив розбійний напад на магазин

Поліцейські по гарячих слідах затримали чоловіка, який учора вчинив розбійний напад на магазин у Бучі. Про це в коментарі ITV повідомила співробітниця Ірпінського відділу поліції Наталія Кіркіна.

Інформація про напад надійшла на телефонну лінію 102 близько 17.50. Подія сталася на вул. Вокзальній, у магазині, де продається алкоголь і тютюнові вироби. Погрожуючи ножем, нападник забрав із каси 4 тис. гривень.

Скориставшись записами камер відеоспостереження, правоохоронці протягом 14 годин встановили особу зловмисника та затримали його в порядку, передбаченому ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Виявилося, що нападник – 44-річний житель Бучі.

Затриманий розповів поліцейським, що зважився на злочин, бо не мав чим платити за житло. Проте на здобуті злочинним способом гроші він одразу придбав в іншому магазині горілку.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.  

Знаряддя злочину
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!