Поліція затримала озброєну групу, яка викрала в Ірпені дві автівки (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 05 21t165249.262

Правоохоронці затримали членів озброєної злочинної групи, яка займалася викраденнями автомобілів на території Київської області. Зокрема, дві автівки були вкрадені в Ірпені. Про це повідомляє поліція Київщини.

Угруповання складалося з чотирьох зловмисників. Установлено, що наприкінці лютого й на початку березня вони незаконно заволоділи чотирма автомобілями. «Mitsubishi ASX» із Ірпеня крадії перегнали замовникам у Бориспіль, а «КІА Optima» – в Ужгород. Ще два авто «Mitsubishi Outlander» були викрадені у Фастівському й Обухівському районах.

Члени групи ретельно готували свої злочини: проводили розвідку, дотримувалися конспірації, уникали камер відеоспостереження.

Під час обшуків у їхніх помешканнях вилучили номерні знаки автівок, рації, балаклави, пістолет, рушницю, набої різного калібру, корпуси гранат, а також наркотичну речовину.

Наразі поліцейським вдалося затримати трьох злочинців: 33-річного мешканця Броварського району та 28- й 23-річних жителів Чернігівщини. Місцезнаходження наймолодшого учасника банди, якому 19 років, поки що встановлюється. Затримані раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили молодикам про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від 8 до 12 років із конфіскацією майна або без такої.

Перевіряється причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території області.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300