Поліція затримала злочинну групу, яка збувала наркотики на Київщині (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 02 04t112156.871

Поліція Київщини затримала учасників злочинної групи, яка за допомогою Telegram-каналу продавала наркотики на території області та столиці. Про це інформує пресслужба Головного управління Національної поліції в Київській області.

Члени групи чітко розподілили між собою ролі в злочинному бізнесі. Встановлено, що серед зловмисників є громадянин Росії. Зараз працівники поліції перевіряють законність його перебування в Україні та з’ясовують мету приїзду.

Під час обшуку в помешканнях затриманих поліцейські вилучили велику кількість марихуани, метадону та амфетаміну. Вартість наркотичних речовин за цінами чорного ринку перевищує 1 млн гривень.

Також було вилучено банківські картки, на які надходили кошти від збуту наркотиків, мобільні телефони та різноманітне лабораторне обладнання, за допомогою якого зловмисники виготовляли смертоносне зілля.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Затриманим оголошено про підозру. Працівники поліції встановлюють інших фігурантів, причетних до організації збуту наркотиків.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300