Пономарьов та Дзідзьо передали авто на фронт бійцям з Ірпеня (відео)

Популярні українські артисти Олександр Пономарьов та DZIDZIO не лише співають про майбутню перемогу України, а й наближають її реальною допомогою бійцям на передовій. Ось цей місткий пікап співаки передали на фронт захисникам з Ірпеня. І вже дуже скоро командир ротно-тактичної групи «Ірпінь» Володимир Коротя повезе побратимам такий потрібний подарунок.

Володимир Коротя («Повстанець»), командир ротно-тактичної групи «Ірпінь»:

«Під час участі у бойових діях на Бахмуті частина техніки або було втрачена або виведена із ладу. Сьогодні отримуємо у користування такий автомобіль «Mitsubishi L200» за сприяння і допомоги співаків Олександра Пономарьова і Дзідзьо. Підвищуємо боєздатність нашої армії, підвищуємо боєздатність нашої країни. І я особисто, як і рік тому і два роки тому, кажу, що ми готові давати відсіч, українці готові боротися за свою незалежність, за свою свободу».

Дмитро Чава, депутат Ірпінської міської ради:

«Від себе, від нашої громади хотів би подякувати співакам Олександру Пономарьову та DZIDZIO за наданий автомобіль,  який зараз буде готуватися і буде переданий нашим захисникам, поїде в ті місця, де зараз відбуваються бої».

Нині потреб на фронті чимало.Наразі необхідно майже 10 000 доларів на ремонт двох «Уралів». Потрібні антидронові рушниці та присторої для шифрування радіозв’язку, а також ще легковий і вантажний транспорт.

І кожен з вас може їм допомогти та ще на крок наблизити перемогу України!

Переказати кошти можна на рахунок благодійного фонду «МБФ МЕТАНОЯ БО» – IBAN: UA113052990000026003025030754.

Разом до перемоги!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300