Реклама

Посол Азербайджану перевірив готовність ліцею «Лінгвіст» до навчального року (відео)

На ірпінському ліцеї «Лінгвіст» «оселилися» ластівки.

Валентина Антоненко, директорка Ірпінського ліцею «Лінгвіст»:

«Дві ластівки несуть у наш навчальний заклад любов, добро, гуманізм, щасливе дитинство».

У пташиних дзьобиках можна розгледіти калину і гранат – символи України та Азербайджану. Малюнок символізує багаторічну дружбу між цими двома країнами та вдячність Ірпеня за підтримку.

Адже після деокупації міста саме азербайджанська компанія «SOCAR» в Україні повністю відновила після руйнувань цей ліцей. А зараз, завдяки «SOCAR» його утеплюють.

Перевірити готовність ліцею до нового навчального року в Ірпінь приїхали Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв та генеральний директор «SOCAR Energy Ukraine» Ельчин Мамедов.

Під час цього візиту домовилися також про те, що «SOCAR» допоможе ще й з облаштуванням укриття та ремонтом вхідної групи в ліцеї.

А ще зовсім скоро ірпінці дізнаються, які ще об’єкти у місті Азербайджан візьметься відбудовувати. 29 вересня у Баку відбудеться будівельний саміт, на якому Азербайджан повідомить про свої рішення.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми веземо 5 проєктів по відбудові саме туди. І вже попередньо деякі об’єкти схвалені. У вересні місяці ми будемо чітко знати які об’єкти бере на себе наш великий друг Азербайджан».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама