Посол США в Україні Бріджит Брінк втретє відвідала Ірпінь (відео)

До мешканців модульного містечка «Дубки» в Ірпені вже втретє завітала пані Бріджит Брінк – Посол США в Україні. Разом із представниками USAID (Агентства США з Міжнародного розвитку) та МОМ (Міжнародної організації з міграції) пані Бріджит приїхала, щоб визначити нагальні потреби мешканців «Дубків». Поспілкувалася з дорослими та була вражена щирістю дітей.

Мілена, мешканка Ірпеня:

«Мені тут все подобається, але не подобається те, що наш дім зруйнований, ось це мені не подобається, те, що ми зараз не там».

Бріджит Брінк, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні:

«Ми зробимо все, що від нас залежить для того, щоб ти виросла і могла досягнути того, що ти хочеш».

Пані Бріджит приголомшило, що люди, які самі потребують підтримки, намагаються допомагати іншим. Цими вихідними жінки модульного містечка передали домашніх смаколиків захисникам, які зараз перебувають на реабілітації у військовому шпиталі в Ірпені.

Ніна Єрмакова, мешканка Ірпеня

«Вони робили вареники. Збирали ми гроші на ЗСУ всім гуртом. Хоч і самі потребуємо допомоги, але своїм захисникам ЗСУ ми завжди раді допомогти».

Бріджит Брінк, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні:

«Ми надихаємося всіма досягненнями українського народу і тим, як він протидіє агресії. Але ми розуміємо наскільки важливо зараз допомогти людям повернутися до нормального життя. І це саме те, чим ми будемо займатися далі, у допомозі людям та уряду України».

Стівен Роджерс, заступник голови представництва Міжнародної організації з міграції в Україні:

«Почули сьогодні про потреби в побутовій техніці. То теж будемо дивитися, що ми зможемо забезпечувати. Але ця підтримка, яка находить збоку донорських організацій, дає надію на те, що зможемо таки допомогти».

Перший заступник Ірпінського міського голови зазначив, що частіше такі гості приїжджають в Ірпінь, то більше з’являється можливостей для допомоги людям.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Це найкращим чином впливає на усвідомлення американського народу, в яких умовах зараз доводиться жити українцям. Я дуже радий і дуже щасливий, що вона хоче донести цю думку до великих міжнародних організацій, таких, як USAID та Міжнародна організація з міграції. Щоб вони поширювали цю інформацію і якомога швидше і більше допомагали нашим людям».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300