Постраждалим мешканцям Ірпеня почала допомагати іспанська БО «Remar S.O.S» (відео)

Ірпінський санаторій «Дубки». Місце, що стало тимчасовим домомдля понад пів тисячі ірпінців, які втратили власний дах над головою через російську агресію.

Кожен із цих людей має власну історію. Та всі як один потребують підтримки. Міська влада не втомлюється шукати нові можливості для допомоги постраждалим містянам. Відтепер ірпінців буде підтримувати іспанська благодійна організація «Remar S.O.S». Вона вже 43 роки годує людей, які цього потребують, у всьому світі.

Наталія, мешканка Ірпеня:

 «Я ніколи не очікувала, що так можуть турбуватися за людей. Дали нам затишок у модульних будиночках. Низький уклін всім і єврокраїнам, і всім нашим, Маркушину, депутатам, які займаються нашою допомогою».

Чимало зусиль в організації співпраці з «Remar S.O.S» доклав народний депутат України Костянтин Бондарєв та радниця Ірпінського міського голови, заступниця голови Київської обласної організації ВО «Батьківщина» Віолетта Дворнікова.

Віолетта Дворнікова, радниця Ірпінського міського голови, заступниця голови Київської обласної організації ВО «Батьківщина»:

 «Це іспанська організація, яка наразі працює вже у Чернівцях з цим проєктом. І на сьогоднішній день ми ведемо перемовини щоб таку поміч наші мешканці отримували щомісяця. Цей проєкт буде мати продовження і наші мешканці будуть забезпеченні в харчуванні».

У рамках співпраці з«Remar S.O.S» невдовзі в Ірпені організують кухню, де безкоштовно тричі на день зможуть харчуватися містяни.

Костянтин Бондарєв, народний депутат України:

 «Я впевнений що через деякий час ми зможемо як мінімум 500 осіб забезпечити трьохразовим, щоденним харчуванням, гарячим що саме важливо».

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

 «Ми вдячні нашим міжнародним партнерам і партнерам, які знаходяться в Україні за постійну підтримку наших постраждалих мешканців, які мешкають на території санаторію «Дубки». І дякую Костянтину Бондарєву, що не забуває, приїжджає, допомагає. Гуманітарна допомога в нинішній час, в нинішні перебої з електроенергією дуже важлива».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV—джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300