Потенційні учасники тендеру на ремонт ліцею №3 оглянули об’єкт і ознайомилися з умовами конкурсу  

Photoeditorsdk Export

В Ірпені відбулася зустріч представників міської влади та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) із підприємцями, які планують брати участь у тендері на проведення капітального ремонту будівлі ліцею №3. Про це повідомила пресслужба міськради. 

«Були обговорені умови проведення міжнародного тендеру на ремонтні роботи з відбудови Ірпінського ліцею №3, терміни виконання робіт, вимоги щодо надання заявок для участі у конкурсному відборі», – зазначається в повідомленні.

«Потенційними підрядниками було оглянуто сам об’єкт капітального ремонту та обговорено всі питання, пов’язані з процедурою. Сам тендер має відбутися до кінця поточного місяця. Для нас, як представників громади, головним питанням є найшвидший початок робіт і найякісніше їх виконання», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Андрій Кравчук.

Пресслужба міськради нагадала, що за кошти ЮНІСЕФ було облаштовано ігровий дитячий майданчик та альтанки на території дошкільного навчального закладу «Казка» та укриття в ірпінських школах №1 і №17, у Михайлівсько-Рубежівській школі, а також у дитсадках «Бджілка» і «Смайлик».

Крім того, тривають роботи з облаштування укриттів в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій, НВО «Освіта», дошкільних навчальних закладах «Лісова пісня» та «Знайко».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300