Реклама

Працівники Мунварти витягнули фуру, яка застрягла на ґрунтовій дорозі (відео)

Працівники Мунварти витягнули фуру, яка застрягла на ґрунтовій дорозі (відео)

Минулого тижня один із вантажних транспортних засобів, що прямував до гуманітарного хабу в Ірпені, застряг на ґрунтовій дорозі під час розвороту. Працівники КП «Муніципальна варта» Ірпеня допомогли витягнути фуру за допомогою аварійно-рятувального автомобіля Mercedes-Benz Unimo.

«За допомогою цього переданого повнопривідного позашляховика з потужною лебідкою вдалося без проблем витягнути фуру із вологої багнюки, і вона змогла продовжити свій шлях», — розповіли у Мунварті.

Нагадаємо, що у рамках партнерської програми з містом-побратимом Борна цю спеціальну аварійно-рятувальну машину передали в Ірпінь для Добровільного формування цивільного захисту Ірпінської громади, яке було утворено у вересні 2023 року та діє на базі Муніципальної варти.

 Аварійно-рятувальний позашляховик Mercedes-Benz Unimog зі спеціалізованим рятувальним обладнанням може пересуватись дорогами будь-якої категорії складності до місць надзвичайних ситуацій і виконання аварійно-рятувальних робіт при ДТП, розбирання наслідків завалів тощо. Він обладнаний 5кВт бензиновим генератором, потужною автоматичною та ручною переносною лебідками, стаціонарними та переносними засобами для освітлення місць подій в нічний час, пилою з дисковим кругом, потужним пневмоінструментом для розрізання металу та розширення/стягування конструкцій і елементів, пневматичним та механічним домкратами, універсальною рятувальною драбиною та великою кількістю різноманітного ручного інструменту.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!