Представники Ірпеня й «Укрзалізниці» домовилися про спільні дії для запобігання нещасним випадкам на залізничному мосту

Photoeditorsdk Export 2021 06 29t204310.358

Сьогодні під час робочої наради представники Ірпінської міської ради та «Укрзалізниці» виробили спільний план дій для запобігання новим нещасним випадкам на залізничному мосту в Ірпені. Про це повідомив учасник наради – депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.

«На наш міст в Ірпінь під’їхав спецпотяг, який привіз спеціальну комісію від «Укрзалізниці» під головуванням виконавчого директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Артема Мироновича. Від міста був перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук, начальник «Муніципальної варти» Ірпеня Микола Ковальчук і я. Провели спільну робочу нараду стосовно проблеми, озвучили спільний план роботи. Артем Миронович поставив відповідні завдання своїм співробітникам. Ми, своєю чергою, запропонували максимальне сприяння з боку міського голови та депутатського корпусу», – розповів Головенко.

За його словами, завтра о 09:00 починаються роботи зі встановлення паркану на цій небезпечній ділянці.

«Міський голова Олександр Маркушин вже забезпечив всім необхіднім, що потребувалось від міста: пісок, цемент тощо. Також доручив мені координувати цей процес. З працівниками «Укрзалізниці» ми у телефонному режимі готуємось до завтра. Олександр Григорович поставив завдання розробити соціально-інформаційні борди для профілактичної роботи, план встановлення камер спостереження та гучномовці. До речі, музичний інструмент під мостом теж потрібно буде посунути задля безпеки. По ходу всіх робіт будемо доповідати громаді… А з першого вересня разом із працівниками «Укрзалізниці» зустрічайте нас у ваших школах з відкритим уроком на тему «Небезпека на залізничних коліях»», – зазначив депутат.

Він наголосив, що «Укрзалізниця» швидко відреагувала на проблему в Ірпені після звернення матері підлітка, який постраждав на залізничному мосту – дістав опіки 40% тіла внаслідок ураження струмом. Також жінка запропонувала використати для бордів у рамках соціальної кампанії фото її сина після отримання опіків.      

Крім того, як повідомив Антон Головенко, проблема безпеки, пов’язана з залізничним мостом, обговорювалася сьогодні на нараді керівників комунальних підприємств Ірпеня та під час спеціального круглого столу за участю керівництва міста і громадськості.

Нагадаємо, на початку квітня 14-річний підліток постраждав від удару електрострумом на залізничному мосту, коли спробував зробити там селфі. Хлопець виліз на конструкцію мосту на висоту близько чотирьох метрів. Від ураження струмом він втратив свідомість і впав на колії. Окрім тяжких опіків, у нього був перелом стегна.

18 червня, потрапивши під потяг, на мосту загинув семикласник Ірпінського академічного ліцею.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

24 Apr 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

24 Apr 10:47

Детальніше
Всі новини
300x300