Проєкт Ірпінської агенції розвитку «Бізнес-профі» потрапив до каталогу найкращих практик молодіжної роботи в Україні

Photoeditorsdk Export 2022 02 18t150743.753

Освітній проєкт Ірпінської агенції розвитку «Бізнес-профі» ввійшов до сотні найкращих практик молодіжної роботи в Україні за 2021 рік. Вони потрапили у фінал національного конкурсу, який проводить Міністерство молоді та спорту спільно з Програмою розвитку ООН в Україні, та включені до друкованого й електронного щорічного видання «Каталог найкращих практик молодіжної роботи в Україні». Про це повідомляється на сторінці Агенції у фейсбуці.

Зазначається, що в каталог потрапили ті молодіжні проєкти, які отримали в сумі більш ніж 175 балів від шести членів журі (максимальна кількість балів – 228).

Конкурс був започаткований у 2017 р. Цього року до каталогу ввійшла рекордна кількість практик за всю історію змагання.

Нагадаємо, в рамках проєкту «Бізнес-профі» проводиться навчальна гра для майбутніх успішних бізнесменів. Школярі та студенти, які беруть участь у грі, вчаться працювати в команді, планувати свій час, будувати стратегію особистісного зростання, успішно дебатувати й відстоювати власну позицію, планувати розвиток реального бізнесу, визначати його слабкі й сильні сторони, опановують мистецтво самопрезентації та успішних комунікацій, теоретичні основи економіки підприємства, шляхи пошуку стартового капіталу і ресурсів, сучасні інструменти маркетингу, залучення клієнтів та інтернет-реклами, стратегії створення бренду, інструменти фандрейзингу тощо.

Проєкт був заснований з ініціативи Ірпінської агенції розвитку у 2017 р. Тоді відбувся І Регіональний турнір для молоді «Бізнес-профі», в якому взяли участь більш ніж 200 страшокласників і студентів.   


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300