ПРЯМА МОВА: народний депутат Андрій Мотовиловець – про Коцюбинське (відео)

Урочистості з нагоди Дня Коцюбинського відвідав народний депутат України, член Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики, голова Київської обласної організації партії «Слуга народу» Андрій Мотовиловець. Під час свого вітального виступу депутат зазначив, що 9 вересня Київська обласна рада затвердила межі Коцюбинського. Цю новину у селищі зустріли оплесками. Також Мотовиловець подякував Коцюбинському селищному голові Сергію Данішу за співпрацю і повідомив, що народні депутати сприятимуть співфінансуванню багатьох проєктів щодо Коцюбинського. Детальніше – у прямій мові:

«Ми відкрили дитячий садочок – уперше за 25 років. Мені досить соромно, що це тільки один об’єкт – цього мало. Але ми завжди опікуємося громадою. 9 числа облрада проголосувала за межі Коцюбинського. Ми хочемо повернути вам вашу землю. Окрім землі, ми хочемо повернути вам ваші податки. Мені досить соромно за в’їзну дорогу до вашого міста. Мені соромно за те, що ми зробили ще мало. Але ми зробимо більше, якщо ви будете допомагати нам і розуміти нас. Ми проводимо децентралізацію, ми надаємо права (громадам). Я дуже хочу, щоби черга в садочки і в школи стала меншою. Я не зроблю це без ваших податків. Я вас дуже прошу бути патріотами своєї громади – починати бізнес тут, реєструватися, сплачувати податки саме тут. Я дуже прошу контролювати владу, мене – чи ті закони приймаю я чи наші депутати. Я дуже вдячний вашому представнику за те, що він постійно доповідає щодо проєктів – ми будемо їх співфінансувати. У нас попереду величезна кількість роботи.

Окрім роботи, є ще велике прохання до вас. Шановні друзі, ми ще залишаємося в пандемії, в карантині. Дуже просимо кожного з вас вакцинуватися. Це єдина можливість продовжити життя міст, щоби бізнес працював, а ми могли вільно ходити вулицями. Я дуже вас прошу дотримуватися маскового режиму, це дуже важливо. Будь ласка, пам’ятайте про це.

У вас чудове місце, і ми повинні робити для нього більше. Я вам дуже вдячний. Зі святом вас!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300