Приірпіння готується до Чемпіонату світу з мотокросу

Менше місяця залишилося до проведення Чемпіонату світу з мотокросу на Приірпінні. На мотоциклетній трасі спортивно-технічного клубу СОНА ні на день не припиняється підготовка.

Олександр Пащинський, організатор змагань:

«Міжнародні норми трохи відрізняються від українських. В нас вже було багато перевірок, інспекцій траси. Зараз всі моменти виправлені, і мототраса готова приймати такого рівня великі змагання – Чемпіонат світу».

18 та 19 травня тут змагатимуться у швидкості спортсмени на мотоциклах з колясками та квадроциклах з 30 країн світу. Раніше про свою готовність приїхати на Київщину заявив і зірка мотокросу, багаторазовий чемпіон світу серед екіпажів Деніель Вільямсен.

Даніель Вільямсен, 10-разовий чемпіон світу серед екіпажів:

«Тут організатори провели неймовірну роботу – це чудова мототраса. Українські спортсмени можуть пишатися, що мають такий трек. Я вже збираюся повернутися сюди на Чемпіонат світу-2019».

Вже зараз організатори готуються прийняти на Чемпіонаті світу з мотокросу рекордну кількість глядачів. Кажуть – це будуть не просто видовищні спортивні змагання, а яскрава подія вихідного дня для усієї родини. Обіцяють великий фудкорт, показові виступи, анімацію для дітей.

Олександр Пащинський, організатор змагань:

«Люди не тільки можуть прийти подивитися змагання, але й провести час із сім’єю, дітьми. Для дітей будуть організовані дитячі майданчики з розвагами, також будуть проходити автограф-сесії, багато фото-зон, де всі охочі глядачі зможуть сфотографуватися зі спортсменами, взяти в них автографи».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300