Прикриваючись Аваковим, аферист вимагає від «Синергії» 30 квартир, – прес-служба будівельної групи

784 Screenshot 4

Будівельна група «Синергія» заявляє про спробу шахрайства з боку Армена Согомоняна, який представляється радником Міністра внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба «Синергії». У повідомленні сказано, що Согомонян через посередників вимагає від власників будівельної групи передати йому та його оточенню 30 квартир у кількох житлових комплексах.

«Громадянин Армен Согомонян має на Київщині репутацію шахрая та афериста, який тисне на підприємців з метою отримання персональної вигоди, погрожуючи їм розправою з боку керівництва Міністерства внутрішніх справ. Втім, за нашою інформацією, Армен Согомонян просто підставляє Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Адже, дізнавшись про причетність Согомоняна до шахрайських дій, пан Аваков розпорядився звільнити його з числа радників ще декілька років тому. Після цього Армен Согомонян неодноразово представлявся радником міністра МВС, реалізовуючи шахрайські схеми з бучанською землею», – повідомили в прес-службі «Синергії».

Зазначається також, що будівельна група подала до поліції та прокуратури заяву про вчинення Согомоняном кримінального правопорушення «за фактами шахрайства та перешкоджання господарській діяльності».

Напередодні Армен Согомонян розмістив в інтернеті відеоролик, у якому погрожує «Синергії» позбавленням ліцензій, арештами, знесенням або націоналізацією недобудованих будинків.

Нагадаємо, 17 вересня «Синергія» розпочинає в Ірпені будівництво нової школи європейського зразка, яка буде передана в комунальну власність. Проект будівництва керівник групи Ігор Оверко презентував на сесії міської ради.

У вересні 2017 року в Ірпені відкрився збудований «Синергією» комунальний дитячий садок «Колібрі».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300