Призначено виконувача обов’язків голови Київської облдержадміністрації

1295447

Президент України призначив виконувачем обов’язків голови Київської обласної держадміністрації Василя Володіна. Відповідний указ був підписаний сьогодні, 11 березня.

«Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Київської обласної державної адміністрації на Володіна Василя Геннадійовича», – сказано в документі.

Дотепер Василь Володін був заступником голови Київської ОДА.

Іншим сьогоднішнім указом глава держави звільнив Олексія Чернишова з посади голови облдержадміністрації «згідно з поданою ним заявою». Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада підтримала кандидатуру Чернишова на посаду Міністра розвитку громад та територій України.

Василь Володін народився 15 квітня 1979 року в с. Корсунка Черкаської області. Закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка за спеціальністю «міжнародні відносини» (спеціаліст із міжнародних відносин, перекладач).

Трудову діяльність розпочав у 2002 р. на посаді менеджера з питань зовнішньоекономічної діяльності приватного підприємства «Укрфермерпостач» у Києві.

З 2004 р. був на державній службі. Працював на посаді головного спеціаліста відділу з питань оподаткування управління та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту фінансового законодавства Міністерства юстиції України. З 2006 р. обіймав різні посади у Державному агентстві з інвестицій та інновацій: від заступника начальника юридичного управління – начальника відділу фінансового законодавства та розвитку ринків капіталу до директора юридичного департаменту.

У 2010 р. Василь Володін став заступником генерального директора Державного підприємства «Державна інвестиційна компанія», у 2011 р. – заступником голови Спостережної ради ПАТ «Український банк реконструкції та розвитку», з 2012 р. по 2019 р. обіймав посаду директора Департаменту правового забезпечення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

У 2019 р. був виконувачем обов’язків генерального директора Державного підприємства «Електронмаш».

З 20 грудня 2019 р. –  заступник голови Київської облдержадміністрації.

Має звання заслуженого юриста України.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300