Разом — сила: пенсіонери Приірпіння долучаються до допомоги ЗСУ

325584752 1594080881066412 8010808241083508016 N

Навіть попри скрутні часи, пенсіонери з Приірпіння намагаються допомагати українській армії і наближати перемогу України. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповіла депутатка Бучанської міськради, адвокатка, волонтерка Катерина Українцева.

За її словами, вона вражена бажанням пенсіонерів підтримувати Збройні Сили України.

«Нещодавно мені передали побажання Тетяни Олександрівни з Ірпеня, вона дуже хотіла взяти участь у допомозі на придбання тепловізора, просила до неї приїхати. Хтось їй про мене розповів. І розумієте тут борешся між тим, як можна брати гроші у таких людей, а з іншого боку, я розумію наскільки для них важливо бути причетними до нашої спільної Перемоги. Тож ми не можемо їм відмовляти, і з Тетяною Олександрівною ми зустрілися. Я пояснила їй, що зараз ми збираємо на Старлінки для розвідки. Вона не знала, що то таке. Я їй пояснила і вона дуже зраділа, що це про зв’язок, зрозуміла наскільки це важливо! Вклад Тетяни Олександрівни 500 грн. Не уявляю як наші пенсіонери ще і мають змогу допомагати», — написала Українцева.

Також вона розповіла про дідуся із Ворзеля, у якого немає двох ніг, але є велике бажання допомогти ЗСУ.

«Просить зробити йому коробочку, написати на ній «на потреби для ЗСУ» і щоб він зібрані гроші передавав далі волонтерам. Але ж розумієте, що то буде виглядати не дуже однозначно. Але саме бажання цих людей надихає», — зізналася депутатка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що відома майстриня-вишивальниця з Ірпеня Ганна Корженівська від початку війни зв’язала для українських воїнів уже 60 пар теплих шкарпеток.

Також нещодавно мешканець Ірпеня перерахував українській армії 20 тисяч гривень, а учні Ірпінського ліцею «Лінгвіст» (раніше школа №12) — 9 тисяч гривень. Ці гроші діти заробили, зібравши і здавши макулатуру.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300