Реконструйовану вулицю Садову в Ірпені відкривають для проїзду транспорту (відео)

Олександра Страдецька, журналістка:

«Уже сьогодні для проїзду автомобілів відкриють реконструйовану ділянку вулиці Садової від Соборної до Української. Наразі працівники УЖКГ «Ірпінь» завершують фінальний штрих – дорожню розмітку».

Сергій Скрипник, директор КП «УЖКГ «Ірпінь»»:

«Фінальним акордом завершення ремонту цієї дороги є дорожня розмітка, яку наносять наші працівники. Я думаю, що буквально ще годинка-дві, і можна буде дорогу відкривати».

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП «УЖКГ «Ірпінь»» із питань благоустрою міста:

«Нанесли осьову розмітку, пофарбували дорожні бордюри та буде нанесена розмітка пішохідних переходів на ділянці вулиці Садової від Соборної до Української. Ми оперативно включили всі свої сили для того, щоб зробити ці роботи якнайшвидше, щоб відновити рух на даній ділянці дороги».

Реконструкція цієї частини вулиці Садової, що навпроти Ірпінської міської поліклініки, стартувала лише місяць тому. За цей час тут повністю замінили підземні комунікації, заасфальтували ділянку Садової від Соборної до Української, а вздовж дороги облаштували зручні паркомісця. І це вже другий капітальний ремонт дороги за останні два місяці в Ірпені. Місяць тому таку ж реконструкцію завершили на ділянці вулиці Соборної від Садової до Тургенєвської.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300