Рік на посаді мера: Олександр Маркушин звернувся до громади

Photoeditorsdk Export 2021 10 25t213419.677

Сьогодні виповнився рік із того дня, як Олександр Маркушин був обраний Ірпінським міським головою. З цієї нагоди він опублікував у соцмережах звернення до жителів громади. Наводимо повністю його текст:

«Сьогодні рівно рік, як виборці доручили мені очолювати Ірпінську громаду та захищати її інтереси. Найближчим часом я та депутати партії “Нові Обличчя” прозвітуємо перед вами про зроблене за цей нелегкий для всіх нас рік.

Свій перший рік на посаді Ірпінського міського голови я відзначив вечірньою енергійною грою у волейбол з колегами з комунальних підприємств міста та колегами по міськраді.

Цей рік був нелегким для мене особисто. Втрата найріднішої мені дружини Наталії, мого батька Григорія Степановича, мого друга Миколи Куровського, сотень ірпінчан, які померли від страшного вірусу… Зізнаюся – це щоразу змушувало мене стискати зуби від розпачу. Та я щоразу збирався з силами і йшов далі. Адже вдома у мене вірять мої сини. А на робочому місці мене щодня чекають проблеми жителів міста, вирішення яких не можна відкладати.

Цього дня хочу подякувати жителям Ірпінської громади, які довірили мені управління містом; подякувати колегам по міській владі та депутатам за злагоджену роботу; подякувати моїй партії “Нові Обличчя”, яка для мене, як для мера, є справжньою опорою; наперед подякувати опонентам, які мають шанс хоч щось нарешті вже зробити для міста. Та перш за все я хочу подякувати Богу та долі, що я народився в Ірпені.

Кажуть, що людина щаслива, коли займається тим, від чого отримує задоволення. Минув рік, і попри всі негаразди, мені щиро приємно працювати для Вас! Дякую за підтримку!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300