Різномовна бібліотека ІЛІТу налічує вже майже пів тисячі книг

Photo 2023 06 02 10 22 41

За три з половиною місяці для різномовної бібліотеки Ірпінського ліцею інноваційних технологій зібрали вже понад 450 книг. Про це повідомили на сторінці ліцею у фейсбуці.

До створення цієї книгозбірні долучилося багато небайдужих людей і організацій.

«У лютому, у Міжнародний день дарування книг, Ірпінський ліцей інноваційних технологій отримав першу підбірку літератури для бібліотеки ліцею від Володимира Карплюка, який першим підтримав нашу ідею», — розповіли в ліцеї.

Згодом ліцею дарували книжки Видавництво Старого Лева, компанія «Домінет», видавництво «Фоліо», Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги, БО «Фундація добрих справ», видавництво «Саміт-книга», БО «Junto por la vida fundación», Діана Бондар, Віталій Драган, Сергій Мартинюк, Сергій Вакарін, Ірина Коляденко, брати Капранови, Яніна Соколова та інші.

Звичайно, свій внесок зробили й самі ілітівці. І випускники, і учні приносили свої книжки, щоб поповнити фонд новоствореної бібліотеки.

Якщо ж Ви також бажаєте долучитися до створення бібліотеки ІЛІТу, звертайтеся до директорки ліцею Марії Гостін за телефоном: +380934869833.

Нагадаємо, у Міжнародний день дарування книжок, 14 лютого, в ІЛІТі розпочали створювати власну бібліотеку книг англійською, іспанською, німецькою, польською та українською мовами. За задумом учнів, вона має стати найбільшою різномовною шкільною книгозбірнею в області.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300