Секрети сімейного щастя великої ірпінської родини Батурських (відео)

Тетяна Батурська:
«З нашого дому вже вийшли в самостійне життя 14 дітей, і зараз із нами живуть сім».

Коли в Тетяни запитують, скільки дітей, вона завжди задумується. Уже 19 років подружжя Батурських, окрім трьох своїх дітей, виховує й тих, хто колись втратив батьківську опіку.

Володимир Батурський:
«Колись ми жили в Києві, й перші діти, які постукали нам у двері, були безпритульні. І щось у серці йокнуло в сторону цих обездолених дітей. Вони в підвалах жили в той час. Це були перші діти, які зайшли до нас і щось зробили в наших серцях».

Переїхавши у 2001 році в Ірпінь, Тетяна й Володимир Батурські створили перший у місті дитячий будинок сімейного типу. З того часу своє батьківське піклування подарували 24 дітям. Устигли одружити чотирьох дівчат і оженити двох хлопців. І мають уже п’ятеро онуків.

Володимир обставин не прикрашає: не каже, що діти — це суцільне щастя. Переконаний: діти — це постійна робота і самовіддача.

Володимир Батурський:
«Чим більше дітей, тим більше щастя? Ні-ні-ні. Чим більше дітей, тим більше проблем».

І хоч у великій родині проблем вистачає, Батурські вважають себе щасливими. А формула цього щастя проста: коли чоловік кохає дружину, а дружина кохає чоловіка, то й діти будуть щасливими.

Володимир Батурський:
«Якщо ми здатні любити одне одного, то вони купаються в цьому щасті — і все, більше нічого не треба. Оце така формула, дуже проста».

У Міжнародний день сім’ї Батурські традиційно приймають привітання й щирі слова вдячності за людяність, добро і самовідданість, за яскравий приклад, який вони показують іншим українським родинам.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Вітаємо вас із Днем сім’ї! Хочемо вашій родині побажати здоров’я, любові, щоб було у вас усе добре. Якщо щось буде треба, ми обов’язково вам допоможемо й завжди підставимо плече. І ще раз — здоров’я, здоров’я і здоров’я!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300