Реклама

Селищу Коцюбинському виповнилося 79 років

Селищу Коцюбинському виповнилося 79 років

Сьогодні виповнилося 79 років із дня створення селища Коцюбинського на Київщині. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці в. о. селищного голови Сергій Даніш. Він наголосив, що напередодні цієї дати коцюбинчани відстояли майбутнє свого селища.

«Сьогодні Коцюбинське відзначає 79-ту річницю з дня свого створення. 11 лютого 1941 року хутір Берковець став селищем міського типу та був перейменований у селище імені Коцюбинського. І дуже символічно, що саме напередодні наша громада відстояла своє рідне Коцюбинське – наперекір усім, хто хотів стерти його з карти України!» – відзначив Сергій Даніш.

«Процвітання нашій громаді, добробуту та активного розвитку, а наша команда буде робити для цього усе від нас залежне!» – додав він.

Нагадаємо, 10 лютого члени підкомітету Верховної Ради з питань адміністративно-територіального устрою підтримали розвиток селища Коцюбинського як окремої територіальної громади. Під час засідання підкомітету під будівлею парламенту коцюбинчани протестували проти поглинання селища Києвом.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!