Сергій Даніш: «Упевнений, буде прийняте правильне рішення для розв’язання проблеми якості води»

70537849 2538226476463859 4455798552626462720 O

Під час візиту до Коцюбинського голова Київської облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян обговорив із громадою селища питання якості питної води, повідомив на своїй сторінці у Facebook в. о. селищного голови Сергій Даніш.

«Вкотре обговорили наболіле для Коцюбинського питання якості питної води. Як відомо, через неправильну експлуатацію водних насосів протягом кількох попередніх років одна зі свердловин, що працюють на вулиці Лісовій, вийшла з ладу. Через це вода, що надходить до кількох багатоквартирних будинків на вулиці Лісовій, стала непридатною для вживання», – розповів очільник селища.

«Одним із варіантів розв’язання цієї проблеми є підключення цих будинків до мережі ПАТ «Київводоканал». Київська обласна рада вже виділила для цього 2 млн грн. Ще 1 млн грн має піти з селищного бюджету. Вартість першого етапу підключення – трохи більше 3 млн. грн. Інший варіант – будівництво нової свердловини та резервуару води на вулиці Лісовій, що коштує до 2 млн грн. Під час зустрічі з головою КОДА чимало мешканців Коцюбинського підтримали саме ідею облаштування нової свердловини. Тому, почувши думки людей й провівши ще кілька нарад з експертами, впевнений, буде прийняте правильне рішення», – зазначив Сергій Даніш.

Він також додав, що протягом двох останніх тижнів за кошти місцевого бюджету було встановлено очисне устаткування на двох водонапірних станціях по вулицях Лісовій та Меблевій. «Вчора та сьогодні лабораторія взяла пробні зразки води. Чекаємо результатів», – повідомив в. о. селищного голови та подякував керівнику області за підтримку Коцюбинського у вирішенні цієї проблеми.

«Також дякую за те, що почули нас і з приводу незаконних викидів у повітря, які теж дуже турбують наше селище! Вчора під час зустрічі це питання підняв член виконкому Богдан Слюсаренко, і губернатор пообіцяв своє сприяння у його вирішенні! Дуже чекаємо позитивного результату», – наголосив Сергій Даніш.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

Сьогодні, 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

Сьогодні, 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:47

Детальніше
В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

23 Apr 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

23 Apr 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

23 Apr 16:51

Детальніше
Припинено повноваження ірпінської депутатки Валентини Кравченко — партія "Нові Обличчя"

23 Apr 15:11

Детальніше
В Ірпінському відділі поліції запровадили систему Custody Records (відео)

23 Apr 14:29

Детальніше
Всі новини
300x300