Школяр із Ірпеня здобув призове місце на Всеукраїнській виставці науково-технічної творчості

Photoeditorsdk Export (51)

Вихованець гуртка «Судномоделювання» Ірпінського центру позашкільної освіти Степан Гречаний посів третє місце серед учасників Всеукраїнської виставки науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!» Про це повідомляться на сторінці центру в соцмережі.

«Українським державним центром позашкільної освіти підбито підсумки Всеукраїнської виставки науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно! – 2019». Вітаємо з ІІІ місцем Гречаного Степана, вихованця гуртка «Судномоделювання» (керівник О.І. Кривенко) Ірпінського центру позашкільної освіти за роботу «Траулер WLA-291», – зазначається в повідомленні.

Участі в загальнонаціональному змаганні передував обласний етап виставки, на якому 12-річний Степан Гречаний виборов перше місце.

Виставка «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!» проходила в Києві на базі Українського державного центру позашкільної освіти (УДЦПО) з 21 травня до 6 червня. У п’яти номінаціях були представлені 457 робіт із усіх регіонів України. Як повідомляє сайт УДЦПО, в першості в номінації «Спортивно-технічне моделювання» брали участь «моделі суден, авіаційні та автомобільні моделі, моделі ракет, стендові технічні та архітектурні моделі, макети та моделі космічних кораблів, ракетоносіїв, стартових установок, самохідні керовані моделі, зразки військової ракетної техніки».

На головному фото: Степан Гречаний із наставником керівником гуртка «Судномоделювання» Олександром Кривенком. Фото Ірпінського центру позашкільної освіти

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300