Школярі виступили з віршами і піснями перед ірпінськими берегинями

337999478 195462386547321 8271955541966437819 N

Третьокласники з Ірпінського ліцею №2 завітали з виступом до волонтерок громадської організації «Берегині з Ірпеня». Про це повідомили на сторінці ліцею у фейсбуці.

Свій виступ школярі присвятили річниці визволення Ірпеня від російських окупантів. Діти читали вірші, співали пісні, показували акробатичні трюки. Була й інтерактивна частина — юні ірпінці залучили волонтерок до вікторини і руханки, а також всі разом заспівали пісню.

Такий захід ініціювала та організувала вчителька Ліцею №2 та класна керівниця школярів.

«Людмила Василівна власним прикладом виховує своїх учнів справжніми патріотами», — зауважили в Ірпінському ліцеї.

Волонтерки громадської організації «Берегині з Ірпеня» з літа минулого року допомагають українським військовим. В одному з корпусів Державного податкового університету, що в Ірпені, вони плетуть сітки, створюють окопні свічки, збирають необхідні речі і відправляють захисникам на фронт.

«Отримали задоволення та позитивні емоції від чудового виступу дітей. Щиро дякуємо школярам. Особлива подяка класному керівнику, вчителю від Бога, Людмилі Василівни за організацію концерту», — подякували волонтерки.

Нагадаємо, у лютому громадська організація «Берегині з Ірпеня» приймала у себе ірпінських школярів. На екскурсії у волонтерському штабі тоді побували учні Ірпінського ліцею №2 та школи TGI Academy.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300