Соціальна відповідальність ТОВ «Планета Пластик» (відео)

Випити кави, пообідати або погортати улюблену книжку. У комфортних умовах і затишній компанії. А головне — на своєму ж підприємстві. Доволі затишний куточок із оригінальною назвою «Департамент кави №2» відкрили на заводі поліетиленових виробів «Планета Пластик» в Ірпені.

Ірина Масюк, керівниця відділу корпоративної культури та соціальної відповідальності:
«Департамент кави №2» відкритий для всіх: для наших клієнтів, для партнерів, для наших співробітників, для водіїв фур, які у нас стоять на завантаженні».

Цей «департамент» відкритий у рамках розвитку корпоративної культури на підприємстві. Турбота про персонал – лише частина корпоративної культури на «Планеті Пластик». У рамках соціальної відповідальності тут  впроваджують програми «Зеленого офісу»: сортують сміття і регулярно підвищують рівень екологічності виробництва.

Ірина Масюк:
«Компанія «Планета Пластик» піклується про екологію і щороку збільшує обсяги переробки вторинної сировини. Вся продукція компанії екосертифікована та підлягає вторинній переробці».

Але соціальна відповідальність компанії цим не обмежується. «Планета Пластик» бере активну участь у житті Приірпіння та області. Минулого року виступила партнером чемпіонату світу з мотокросу. Серед глядачів та вболівальників було чимало представників цієї компанії. А під час карантину долучилися до відновлення інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні. Активно займаються благодійністю.

Ірина Масюк:
«Один із напрямків проєкту «Допомагаємо разом» є здача крові для медичного центру імені Амосова. Також ми допомагаємо дітям-сиротам, беремо під опіку дитячі будинки в Київській області».

Впровадженням різноманітних ініціатив у «Планеті Пластик» займається відділ корпоративної культури та соціальної відповідальності. Тут слідкують за дотриманням принципів кругової економіки та щоби діяльність компанії відповідала цілям сталого розвитку.

Ірина Масюк:
«Наші основні цілі й завдання — це гідний рівень роботи, інновації, різноманітні вдосконалення інфраструктури, за що ми щороку отримуємо нагороди і дипломи від адміністрації міста й області як найкращий роботодавець року і один із лідерів серед підприємств у нашому регіоні».

На «Планеті Пластик» чітко впевнені: великі зміни починаються з маленьких, але щоденних покращень. Тому не зупиняються на досягнутому і закликають до цього інших.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300