Співак з Ірпеня здобув гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Новруз» (відео)

«Вітаю! Я вам таку пісню приніс! – Ухти! Яку? Розкажи – Unchained Melody – Так, беремо!».

Ви вже могли бачити цього харизматичного хлопця раніше. Якщо ні, знайомтеся – Емір Зейналов. Шістнадцятирічний співак з Ірпеня, який вже підкорив десятки сцен. Учасник 5 сезону «Голос діти», півфіналіст 18-х «Чорноморських ігор», володар понад 50 нагород міжнародних та Всеукраїнських фестивалів.

Відео з його співами збирають сотні коментарів, а одне з піснею «Ми за мир» облетіло весь світ.

Цю пісню хлопець записав ще в 10 років. А на початку повномасштабної війни вирішив зробити на неї кліп. Він вийшов у 27-й день повномасштабної війни.

Відтоді Емір подорослішав і жага співати стала ще більшою. Цими вихідними юний співак взяв участь у Всеукраїнському мультикультурному фестивалі мистецтв «Новруз», що організував Азербайджанський культурний центр України. У номінації естрадний вокал Емір здобув гран-прі.

Емір Зейналов, співак:

«Це перш за все була така інтрига. Тому що, коли спочатку називали треті місця, потім другі, то я трохи хвилювався. А коли вже пішли перші місця, то ми зрозуміли, що в мене буде перше місце».

На досягнутому Емір зупинятися не збирається. Мріє про велику сцену. Зараз навчається у фаховому коледжі Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Разом зі своєю наставницею Тетяною Александровою готується до нових конкурсів.

Тетяна Александрова, співачка, викладачка вокалу:

«Ми завжди це тримаємо в секреті, але я вам хочу сказати, що ви його ще побачите і почуєте не тільки в Україні, а й за її межами. Ми готуємося до дечого серйозного, але про це згодом».

Мирослава Периста, в.о. директора фахового коледжу Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв:

«Я не просто сподіваюся, я впевнена, що досягнення Еміра з часом будуть ще кращими і вищими. Хоча, вже досягнення не малі, я вважаю».

Своїм успіхам Емір завдячує сім’ї. Говорить, підтримка родини для нього – рушійна сила. Заради його розвитку сім’я навіть переїхала з Кривого Рогу в Ірпінь.

Емір Зейналов, співак:

«Мій головний продюсер – моя мама. Тому що вона завжди допомагає мені у всьому. Підбирає мені всі костюми, все для мене робить, щоб я дуже гарно виглядав, щоб все було на найвищому рівні. Вона – мій продюсер. Це я можу сказати з стовідсотковою вірогідністю».

Мама Еміра Анжеларозповідає, що разом із чоловіком роблять все можливе, щоб сценічна кар’єра сина розвивалася. Батько співака вже два роки захищає Україну. І навіть з фронту, коли є зв’язок, підтримує Еміра.

Анжела Зейналова, мама Еміра Зейналова:

«Хлопці-побратими нашого тата і багато інших з фронту Еміру навіть писали. Коли в них є інтернет, вони його пісні слухають і тік-ток дивляться. Я думаю, що якась пісня найближчим часом буде про наших військових. Нашим татом ми пишаємося і завжди його чекаємо».

Емір Зейналов, співак:

«Моя ціль – це люди. Дарувати радість та світло людям. Щоб коли вони будуть слухати мої пісні, якщо їм сумно, якщо щось сталося погане, щоб це їх мотивувало жити далі не дивлячись ні на що».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300