Співробітник ірпінської «Муніципальної варти» втретє переміг у Лізі кулачних боїв «Mahatch» (відео, фото)

Photoeditorsdk Export 2021 09 09t095537.552

Старший інспектор групи швидкого реагування ірпінської «Муніципальної варти» Олексій Широков провів третій поспіль переможний поєдинок у чемпіонаті української Ліги кулачних боїв «Mahatch».

Цього разу суперником Олексія був боксер і боєць ММА із Рівного Вадим Смолінський («Вадяха»), важчий за ірпінця на 6,5 кг. На його рахунку була одна перемога в Лізі «Mahatch».

«Підготовка перед Гран-прі проходить упевнено й наполегливо – за два-три тижні перед боєм було по два тренування на день. Суперник має більшу вагу, для мене це нова вагова категорія, але я готовий показати, на що здатний. «Mahatch» на даний момент – найкраща ліга кулачних боїв в Україні, і я хочу реалізувати себе на цьому майданчику», – сказав в інтерв’ю перед поєдинком Олексій Широков.

Бій був емоційний і напружений, і за результатами трьох раундів судді не змогли віддати перевагу жодному з бійців. Був призначений додатковий екстра-раунд, перемогу в якому здобув Широков.

Нагадаємо, Олексій дебютував у Лізі кулачних боїв «Mahatch» у лютому ц. р., здобувши блискавичну перемогу технічним нокаутом над полтавцем Валентином Моложоном на прізвисько «Десант» – боксером і чемпіоном ВДВ з рукопашного бою. У другій сутичці Широков здолав бійця ММА з Одеси Сергія Алписпаєва. 

24-річний Широков – кандидат у майстри спорту з боксу, переможець Кубка Києва та призер міжнародного турніру. Нині він є одним із головних претендентів на перемогу в Гран-прі Ліги «Mahatch» у напівсередній вазі.  

Промоушн «Mahatch» провів перші поєдинки наприкінці минулого року. У боях беруть участь як професійні спортсмени, так і аматори. Б’ються без рукавиць, заборонені удари ліктями й ногами та боротьба в партері. Бій триває 3 раунди по 2 хвилини. Головний суддя змагань – чотириразовий чемпіон світу з боксу (WBA) 2009–2012 рр. В’ячеслав Сенченко.

                                      
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300