Спортсмени з Приірпіння виступають на юнацькому чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування

Photoeditorsdk Export 2021 08 19t202149.508

Троє спортсменів із Приірпіння беруть участь у юнацькому чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування (EYOC 2021), який розпочався сьогодні в столиці Литви. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці команди орієнтувальників Київщини «Kyiv region O-team».

«Сотні годин тренувань, рік напруженої підготовки, важкий тримісячний відбірковий цикл, боротьба з найсильнішими спортсменами України. Це шлях, який з гідністю подолали Серафім Ковальчук (Ірпінь), Володимир Яценко (Ірпінь), Тетяна Петруняк (Коцюбинське)», – зазначається в повідомленні.

Усього в чемпіонаті беруть участь понад 450 спортсменів із 29 європейських країн.

«Ірпінські спортсмени-орієнтувальники є одними з найсильніших в Україні. Сотні нагород національних чемпіонатів, десятки перемог у загальнокомандному заліку чемпіонатів України, десятки спортсменів у складі збірних команд України (юнацької, юніорської, дорослої) – це результат, якому можуть позаздрити міста-мільйонники! У чому секрет? Секрет у тому, що в місті Ірпені підтримують та шанують спорт на всіх рівнях: Ірпінська ДЮСШ, управління освіти і науки Ірпінської міської ради, мерія міста Ірпеня. Підтримка на всіх ланках та рівнях створює плідне підґрунтя для зростання юних спортивних талантів у Ірпені. Так відбулось і зараз. Завдяки фінансовій підтримці міста ірпінські орієнтувальники, які потрапили до складу юнацької та юніорської збірних команд України, отримали можливість на якісну підготовку та участь у EYOC 2021 та JWOC 2021. Участь у передзмагальному адаптаційному зборі, участь у змаганнях, комплекти нової форми – все це стало реальністю завдяки рідному місту!» – наголошується в дописі.

«Без самовідданої праці директора Ірпінської ДЮСШ Володимира Тарасова неможливо було б створити умови для розвитку спортивного орієнтування в Ірпені. Без всебічної підтримки депутата Ірпінської міської ради Віолетти Дворнікової та секретаря Ірпінської міської ради Анжели Макеєвої ми навряд чи побачили б спортсменів Ірпеня на міжнародній арені. Від імені спортивної спільноти хочемо висловити щиру подяку меру міста Ірпеня Олександру Маркушину та подякувати за ефективну команду, яку Ви створили та очолюєте», – підкреслили в «Kyiv region O-team».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300