Стали відомі подробиці історії з викраденням дитини в Коцюбинському

Photoeditorsdk Export 2019 10 24t105651.829

Жінка, яка викрала дитину в Коцюбинському – 26-річна уродженка м. Бердичів Житомирської області, вихователька за освітою. Перебувала в зоні АТО в одному з добровольчих батальйонів, отримала контузію. Про ці та інші подробиці резонансної кримінальної історії розповідається на сторінці поліції Київщини в соцмережі.

На початку оперативно-розшукових дій правоохоронці отримали інформацію про три автомобілі, одним із яких могла пересуватися зловмисниця. Невдовзі працівники патрульної поліції зупинили автівку, яка підпадала під орієнтування. Водій виявився таксистом. Він розповів, що отримав замовлення від молодої жінки на поїздку в Коцюбинське. Там він очікував її певний час, після чого клієнтка повернулася в машину з дитиною. Водій показав поліцейським місце, де її висадив.

Під час обходу квартир одного з житлових комплексів у Софіївській Борщагівці правоохоронці й виявили викрадачку з немовлям.

Як з’ясувалося, її чоловік відбуває покарання в місцях позбавлення волі, і вона чекала дитину від іншого. «Жінка була вагітна від співмешканця, однак у неї сталося раптове переривання вагітності. Про це своєму коханому вона не повідомляла та продовжувала імітувати майбутнє материнство. Три місяці молодиця мешкала у хостелі, а потім заявила близьким, що знаходиться в пологовому будинку. В цей момент зловмисниця долучилася до волонтерських спільнот, які пропонують допомогу молодим батькам. Під цим приводом і познайомилася з потерпілою матір’ю», – повідомляють у поліції.

Викрадачку затримано, до суду буде подане клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Жінці загрожує ув’язнення на строк до п’яти років.  

Нагадаємо, викрадення трьохмісячного Дениса відбулося вчора близько 11.30 на вул. Доківській у Коцюбинському. Молода жінка увійшла в довіру до матері хлопчика, представившись волонтеркою і пообіцявши допомогу. Мати залишила дитину під наглядом зловмисниці й зайшла на пошту, а коли вийшла – жінка з малюком зникла.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300