Стаціонар Ірпінської лікарні тимчасово не прийматиме нових пацієнтів

95613716 1593831854125353 6513225773040533504 O

Стаціонар Ірпінської центральної міської лікарні тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів. Хворих направлятимуть у Бородянку. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Як уже відомо, двоє лікарів Ірпінської центральної міської лікарні захворіли на Covid-19. Через це, щоб не наражати мешканців регіону на небезпеку та попередити розповсюдження коронавірусу, стаціонар лікарні (м. Буча) тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів. Таке рішення ухвалили сьогодні на терміновому засіданні місцевої комісії з ТЕБ та НС», — зазначив Маркушин.

За словами першого заступника мера, всіх пацієнтів із Ірпеня та регіону, які потребуватимуть госпіталізації, будуть направляти в Бородянську центральну районну лікарню.

«Хочу наголосити, що ці заходи тимчасові. Наразі уже визначено коло контактних осіб, а це близько 60 людей, у яких взято біологічні зразки і надіслано на ПЛР-дослідження. До кінця тижня ми сподіваємося отримати результати аналізів, і саме від цього залежатиме подальший розвиток ситуації», — додав посадовець.

Разом з тим, інфекційне відділення ІЦМЛ, пологовий будинок, а також дитяче відділення продовжують працювати у штатному режимі, йдеться у повідомленні.

«Такі наші дії ми погодили з Департаментом охорони здоров’я КОДА, і там вважають їх цілком логічними і правильними», — зазначив під час засідання комісії з ТЕБ та НС директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Антон Довгопол.

Також на засіданні комісії було вирішено невідкладно провести додаткову загальну дезінфекцію усіх приміщень і будівель стаціонару Ірпінської центральної міської лікарні та місць проживання інфікованих медиків.

Нагадаємо, на коронавірус захворіли хірург та анестезіолог Ірпінської центральної лікарні, які проживають в Ірпені та Коцюбинському. Зараз медики перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні ІЦМЛ. Їхній стан стабільний, захворювання проходить у легкій формі.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені змагаються титуловані орієнтувальники із порушеннями слуху (відео)

Сьогодні, 21:43

Детальніше
«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Всі новини
300x300