Студія «Ромео і Джульєтта» показала нову прем’єру

В Ірпені розпочався весняний сезон прем’єр. І вихованці студії театру та кіно «Ромео і Джульєтта» знову на великій сцені Центрального будинку культури. Для когось це перший виступ у житті. І хвилювання б’є всі можливі й неможливі рекорди. Хтось, навпаки, не дочекається моменту, коли, нарешті, вийде на сцену.

За традицією, раз на рік студійці влаштовують один великий концерт. Для батьків і друзів. І кожна з груп показує різноманітні номери та невеличкі вистави.

Ірина Карпенко, керівник студії «Ромео і Джульєтта»:

«Коли я їм дала завдання підготувати етюди про курочек, про червону шапочку, вони на мене подивилися і спитали – Ірина Олександрівна, чи ви серйозно? Ми хочемо грати справжніх акторів. Тому вони мене надихнули і я написала сценарій про життя маленьких акторів на цій сцені».

Якщо молодша група тільки замахнулася на повноцінну виставу, то середня пішла значно далі. І зіграла «Божественну комедію».

Ну а доки артисти проживали вигадані життя на сцені, молодий талант у глядацькій  залі створював театр одного актора он-лайн.  До речі,  на глядачів чекає ще 5 прем’єр від студії «Ромео і Джульєтта». Після чого маленькі артисти поїдуть прославляти Ірпінь на всеукраїнських і міжнародних фестивалях.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300