Суд узяв під варту «бучанських» розбійників і дозволив їм вийти на волю під заставу

Photoeditorsdk Export 2020 02 06t185258.144

Зловмисникам, які обікрали квартиру в Бучі на Київщині та напали на її господаря, суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Також вони мають право внести заставу в розмірі 600 тис. грн. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області.

Як повідомлялося, житель Бучі зіткнувся зі зловмисниками в під’їзді свого будинку після того, як вони обікрали його помешкання. Незнайомці забризкали йому очі сльозогінним газом і втекли. Він повідомив поліції прикмети нападників і марку їхнього авто з іноземною реєстрацією. На території кількох районів області та в столиці була розпочата спеціальна поліцейська операція. Правоохоронці швидко вийшли на слід утікачів за допомогою камер відеоспостереження та затримали їх на трасі Київ – Одеса. В автомобілі було четверо чоловіків віком від 23 до 48 років. Усі вони раніше приїхали з Криму, жили на Херсонщині. Троє з них уже мали проблеми з законом через скоєння крадіжок та розбійного нападу.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300