Тітушки та професійна провокаторка намагалися зірвати сесію Ірпінської міськради – Андрій Літвинов (фото)

85052056 2683735181912987 4326995326687772672 O

Десятки тітушок разом із «активісткою» Михайлиною Скорик-Шкарівською вчинили сутички під час сесії Ірпінської міської ради (Київська область), унаслідок чого сесію довелося перервати. Про це йдеться в повідомленні в. о. Ірпінського міського голови – секретаря ради Андрія Літвинова на його сторінці в соцмережі.

«Сьогодні декілька десятків тітушок разом зі скандальною чорною піарницею Михайлиною Скорик-Шкарівською намагалися зірвати сесію Ірпінської міської ради. При цьому окремі представники спортивних молодиків били працівників «Муніципальної варти» Ірпеня, які разом з поліцією Ірпеня намагалися забезпечити порядок під час голосування. З метою уникнення конфлікту було прийнято рішення зробити перерву в роботі сесії», – зазначив Андрій Літвинов.

Він наголосив, що «через дії тітушок та професійної провокаторки Михайлини Скорик-Шкарівської депутати не змогли проголосувати за питання соціально-економічного розвитку міста та десятки «людських» питань».

«Зокрема, дії цих провокаторів перешкодили вирішенню питань учасників АТО та родин загиблих. Немає слів…», – написав Літвинов.

Він відзначив, що для таких «активістів» «політичні амбіції є завжди вищими, ніж проблеми простих жителів міста», та висловив сподівання на те, що діям провокаторів дадуть відповідну оцінку правоохоронні органи.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300