Реклама

Товариство «Відважних» та інвестгрупа «Молодість» визнані кращими в будівельній галузі України (відео)

Попри повномасштабну війну український бізнес знаходить способи та шляхи продовжувати працювати й навіть досягати успіху в надскладних умовах. Наприкінці року Конфедерація будівельників України відзначила кращих із кращих представників будівельної галузі.

Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України:

«Ми хочемо дати їм пошану, подякувати, за те, що вони зараз, у такий час, працюють з нами».

Серед тих, хто отримав найвищу відзнаку — IBUILD 2023, — дві ірпінські  компанії:  Інвестиційна група «Молодість» та  товариство «Відважних». За 13 років цей колектив побудував 20 житлових комплексів, у яких проживає понад 10 тисяч мешканців. І Номінація- «Девелопер року».

Володимир Співак, директор товариства «Відважних»:

«Винагорода «Девелопер року – 2023» — це  важлива подія для нас. Тому що це — визнання у Києві і Київській області і це показує, що ми йдемо правильним кроком у відбудові нашої України».

Наталія Козловська, заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури:

«Оскільки будівельники є надійними помічниками держави в реалізації тих чи інших проєктів, це дуже важливо своєчасно дякувати за проведену роботу і ту допомогу, яку надають будівельники. Дуже добре, що бізнес активізувався, акумулювався і надає усі можливі свої послуги держав».

Інвестгрупа «Молодість» отримала відзнаку в номінації «Кращий житловий комплекс року». Ним став ЖК «Молодість»». Його ще називають найсучаснішим містом у місті. Адже тут  є все необхідне для життя. Варто зазначити, що «Молодість» акредитована в державній програмі пільгового кредитування житла єОселя.

Микола Площик, керівник відділу операцій з нерухомістю Інвестгрупи «Молодість»:

«У цих складних економічних умовах компанії «Молодість» вдалося  одній з перших відновити будівництво у Київському регіоні після деокупації. Тому ми дуже раді, що маємо змогу запропонувати нашим клієнтам якісне і доступне житло в тому числі і по державній програмі єОселя».

Володимир Карплюк, СЕО товариства «Відважних» та Інвестиційної групи «Молодість»:

«Ми маємо підтримувати державу і збройні сили тим, що ми акумулюємо кошти в середині країни в якій помирає економіка і немає за що воювати. Тому кожен, хто поки що не на фронті, має думати про те, як робити свою справу класно, щоб забезпечувати робочим місцем тим, хто залишився, платити податки в державу, і щоб за ці податки ми могли утримувати Збройні Сили України».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!