Товариство «Відважних» відзвітувало про хід будівництва в Ірпені ЖК «Burgundia»

Photoeditorsdk Export 2022 01 31t112837.057

Товариство «Відважних» відзвітувало про хід будівництва в передмісті Києва – мальовничому Ірпені – житлового комплексу «Burgundia». Там активно продовжуються роботи: облаштовується територія комплексу, завершуються фасадні роботи на будинку №3 та продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи в будинках №1, №2 та №3. Про це повідомляє сайт компанії.

ЖК «Burgundia» побудований на монолітно-збірному фундаменті, стіни – з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – із декоративної штукатурки. Здача в експлуатацію всіх трьох будинків запланована на серпень 2022 року. До того часу комплекс підключать до всіх комунікацій, у квартири буде заведено газо-, водо- та електропостачання.

«Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia»», – зазначається на сайті Товариства.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300