Товариство «Відважних» вручило інвесторам ключі від квартир у ЖК «Бургундія» в Ірпені (відео)

Олександра, мешканка Ірпеня:

«Ось ключики від квартири. У нас студія, і ми дуже щасливі!»

Ключі від щастя. І вони не десь у мріях, а в руках людей, які ще до війни довірили свої кошти Товариству «Відважних» та інвестували у своє майбутнє житло. У результаті власниками новеньких квартир у сучасному житловому комплексі «Бургундія» в місті-герої Ірпені стали майже 300 родин.

Влад, власник квартири в ЖК «Бургундія»:

«Я був приємно здивований, коли зателефонували».

Анастасія, власниця квартири в ЖК «Бургундія»:

«Не залишили мешканців і продовжували добудовувати. Насправді, це дуже добре, це дуже круто».

Готуючись до зустрічі з новоселами, територію житлового комплексу озеленили. Зробили це у стилі «Пори року», щоб красиво було завжди – і влітку, і взимку. І тепер «Бургундія» привітно зустрічає своїх мешканців ще з вулиці – красивими затишними двориками.

Попри війну «Відважним» вдалося швидко та якісно збудувати житловий комплекс комфорт-класу. І це все завдяки професійності своєї команди.

Володимир Співак, директор Товариства «Відважних»:

«Ми старалися зробити так, щоб люди заселилися саме в цьому році – під Новий рік зробити їм такий щасливий подарунок, що вони зможуть уже користуватися своїм житлом».

Те, що забудовник зміг так швидко збудувати комплекс, для декотрих інвесторів було цілком логічним.

Євген, власник квартири в ЖК «Бургундія»:

«Ніякої несподіванки. «Відважні» завжди все швидко роблять, вчасно. Тому зовсім не здивувалися».

Просто для сім’ї Євгена й Анастасії це не перший досвід їхньої співпраці з «Відважними».

Анастасія, власниця квартири в ЖК «Бургундія»:

«Купили в іншому проєкті «Відважних» квартиру й живемо вже чотири роки. Усе влаштовує, і оскільки ми довіряли компанії, вирішили ще інвестувати гроші в іншу квартиру».

Будинки ЖК «Бургундія» вже здані в експлуатацію, і є всі технічні умови, щоб люди могли робити ремонти у своїх квартирах і заселятися.

Володимир Співак:

«У житловому комплексі «Бургундія» повністю підключені всі комунікації, сьогодні люди можуть користуватись ними. Є вода, каналізування, система водостоків. Так що всі комунікації для життєдіяльності комплексу запущені».

Окрім права власності на квартири, ще сотня інвесторів стала власниками комерційних приміщень у цьому житловому комплексі.

Настя, власниця комерційного приміщення в ЖК «Бургундія»:

«Ми хотіли б відкрити свій маленький магазин-кавярню в місті Ірпені. Нам сподобався сам план комплексу. Ми приїхали, подивилися – тут усе красиво будується. Дуже сподобався дизайн підїздів і комплексу та якість виконаних робіт. Надійний забудовник – це також дуже викликало довіру».

Слова вдячності Товариству «Відважних», побажання щастя і добробуту в кожному домі та ще багато інших побажань записували інвестори на українському прапорі. Кажуть – на згадку про особливий день у цей нелегкий час.

Ірина, власниця комерційного приміщення в ЖК «Бургундія»:

«При такій ситуації, під час війни – і оце такий захід. Це дуже захоплює. Якнайшвидшої перемоги Україні! І все буде Україна!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300