Центр зайнятості та молодь Ірпеня підписали меморандум про співпрацю

Меморандум фото300419

Петро Левчук, в.о. директора Ірпінського міського центру зайнятості, та Ніколетта Вільчінська, голова Ірпінської молодіжної громадської ради при Ірпінському міському голові, підписали меморандум про співпрацю. Предметом меморандуму є взаємодія та співпраця сторін щодо сприяння працевлаштування молоді та підвищення конкурентоспроможності людей, які шукають роботу та офіційно зареєстровані як безробітні.

Про це повідомляє офіційний сайт Ірпінської міської ради.

Тепер міський центр зайнятості та молодіжна громадська рада Ірпеня будуть обмінюватися інформацією, організовувати спільні  практичні, навчальні та громадські заходи задля створення умов успішного працевлаштування молоді в ірпінському регіоні.

Сторонами меморандуму вже заплановане проведення спільних проектів. Зокрема,  «Ярмарок вакансій для молоді», «День зайнятості молоді», «День відкритих дверей на виробництві для молоді», «День відкритих дверей центру зайнятості», а також проведення серії семінарів «Молодь на ринку праці» та «Особливості зайнятості молоді».

«Служба зайнятості вважає одним з пріоритетних завдань роботу з молоддю. Сучасні вимоги працевлаштування ставлять перед молодою людиною непрості завдання: знайти своє місце в нових умовах ринкових відносин, виявляючи високопрофесійні якості, обізнаність інформаційного простору, гнучкість до технологічних змін, бути високорозвиненою людиною та соціально адаптованою», — зазначено у повідомленні ІМР.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300