Цього року у Коцюбинському відкриють новий корпус дитсадка «Ластівка»

221764133 1046908809173491 3522036399357198479 N

У вересні цього року у Коцюбинському (Київщина) планують відкрити новий корпус дитсадка «Ластівка». Зараз там тривають роботи із підключення приміщення до комунікацій – водопостачання, теплопостачання, каналізації. Паралельно завершують внутрішні роботи. Корпус планують відкрити у вересні цього року. Про це повідомив Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш на своїй сторінці у фейсбуці.

«Крок за кроком наближаємося до здійснення ще однієї мрії нашої громади – відкриття нового корпусу дитсадка «Ластівка». Сьогодні там тривають роботи із підключення приміщення до комунікацій – водопостачання, теплопостачання, каналізації. Щоб їх прокласти, нещодавно прилеглу територію звільнили від несанкціоновано встановлених гаражів. Паралельно завершуємо внутрішні роботи. Наступний етап — умеблювання приміщення та благоустрій двору», — написав Даніш. 

Варто зазначити, що новий корпус ДНЗ «Ластівка» розміститься на першому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Пономарьова 2/2, точніше у прибудові площею 700 квадратних метрів.

«За це приміщення ми довго боролися і з вашою підтримкою повернули його у комунальну власність. Оскільки будівля довго не використовувалося, щоб привести її до ладу потрібно було провести чимало роботи. Тут здійснили перепланування, реконструювали дах, замінили вікна та двері, утеплили приміщення. Як того вимагають норми облаштували вентиляційну систему та встановили протипожежну сигналізацію. У процесі роботи нам довелося внести деякі зміни у проектну документацію. Це співпало із повним локдауном минулої весни, тому це трохи затягнуло терміни виконання робіт. Але на початку цього року ми поставили перед собою чітке завдання відкрити цей корпус і ми це зробимо! Вірю, що 1 вересня стіни нового дитсадка наповняться сміхом близько сотні маленьких коцюбинчан!», — додав Сергій Даніш.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300