ЦВК сформувала обласні, районні та міські виборчі комісії

Photoeditorsdk Export (3)

Центральна виборча комісія України утворила 532 територіальні (обласні, районні та міські) виборчі комісії для підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, повідомляє пресслужба ЦВК. Зокрема, сформовано склад Ірпінської міської територіальної виборчої комісії з 18 осіб.

«Розглянувши відповідні подання місцевих організацій політичних партій, врахувавши результати проведеного жеребкування та відповідні відхилення, Комісія утворила та сформувала склад 532 обласних, районних (крім районів в АР Крим), міських (крім міст в АР Крим), районних у місті Києві виборчих комісій у межах 24 областей України. Таким чином, у встановлений законом строк Комісією сформовано 22 обласні, 119 районних, 381 міську та 10 районних у місті Києві виборчих комісій», — йдеться в повідомленні.

У Київській області виборами опікуватимуться 32 комісії — обласна, сім районних і 24 міські.  

Головою Ірпінської міської виборчої комісії призначено представницю місцевої організації партії «Опозиційна платформа – За життя» Наталію Сидорук, її заступниця Людмила Ананьєва представляє «Слугу народу», секретар комісії Андрій Личманюк — від «Європейської солідарності».

Загалом у складі комісії — три представники від «Слуги народу», по два — від «Опозиційної платформи – За життя», «Батьківщини», «Європейської солідарності» й «Голосу» та по одному — від «Свободи», Ліберальної партії України, партій «Солідарність жінок України», «За Майбутнє», «Нове життя», «Україна славетна» і «Рідне Закарпаття».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300